dennis_chikin (dennis_chikin) wrote,
dennis_chikin
dennis_chikin

А мужики-то и не знают ! ;)

Many studies did not report saturated fat intakes, and sub-grouping by saturated fat intake in the control group did not result in important effects. Dietary fat intervention reduced cardiovascular events in men, but not in women or in combined studies of men and women, and studies in community settings reduced events, but those in residential institutions did not. Studies published in the 1960s, and in the 1990s, reduced cardiovascular events significantly, but not studies published in other decades.

Точнее, мужики-то в данном случае как раз знают, и я это 150 раз пересказывал и показывал и на пальцах, и на картошке, и на ссылках, и на черте лысом.
Разный гормональный фон, разная активность ферментов, разная чувствительность тканей, разные скорости ресинтеза. Как следствие - разное абсолютно все остальное, и все это в кучу петель обратных связей.
Все то, что господин Бельков изволил именовать херрингом.

По тому как Meta-regression of trans fats was not feasible due to lack of trials. As only seven studies reported LDL cholesterol, we also ran a post-hoc meta-regression by total serum cholesterol (as a surrogate for LDL cholesterol) achieved in each arm.

Единственное, что я не понял: как они там выше считают - к общему количеству что-ли, а потом к чему-то приводят ? У меня другие цифры получаются, хотя и с теми же, так сказать, нанопроцентами. ;)

We did not observe any clear relationships between any dietary or serum characteristic and cardiovascular events (with or without co-regression on duration), but power for these analyses were limited.
Ну еще бы !

P.S. Не, не могу удержаться, и не съязвить: Здравствуй, австралийский правастатин ! Не узнал тебя в гриме ! ;)
Tags: польза
Subscribe

  • Внезапно ХС

    Читал открытые наконец материалы по игре. Много думал... Ну, как бы, на фоне таки "камушков страданий", которых якобы не было, такие мелочи, как…

  • Про калькуляционный аргумент

    <<По легенде, когда Кантарович обсуждал с видными госплановскими чиновниками перспективы новых методов математического планирования в народном…

  • Ктулху и Он

    (ролевушно-мемуарное) Однажды отец Гиллеспий шел по лесу, и увидел варваров. - Варвары! - Подумал отец Гиллеспий. - Отец Гиллеспий! - Подумали…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments